fredag 17 februari 2012

The Soundtrack of Our lives- What's your story!!!

The Soundtrack of Our lives - What's your story
Helt underbar låt.
Precis vad som behövs i Sverige just nu. Vilken timing! Så positivt, man bara tackar och bugar. Det här har vi behövt i detta land så länge. Tack Soundtrack of Our lives! Det här är det bästa jag hört om hur man ska ta itu med mobbare. En låt som visar att alla har rätt att vara precis som dom är. Jag bara älskar er!!!!!
Hade faktiskt en längre tid tänkt skriva om hur negativt allt är i Sverige, vårt fosterland, numera. Media tar bara upp vad som är skit, dåligt, fel etc. Mode- och kändisreportage, bloggare m. fl. delar med sig av sina frustrationer (medveten eller omedvetet), spyr ut sitt gift, åsikter som är förnedrande, lögner, illvilliga…... Det enda man kan förstå av detta är att de alla mår djävligt dåligt! Vill de hämnas för vad de själva råkat ur för någon gång i det förflutna? Ingen av dem verkar ha haft en något så när hyfsad barndom/uppväxt. Det som är bra eller positivt finns inte!
Jag kan förstå att mobbing i skolor och på arbetsplatser ökar katastrofalt. Finns det något positivt i dagens nyhetsförmedling??? Det enda jag kan hitta är SVT1 ”Landet runt” – troligen betraktat som heltöntigt…..
Doku-soporna som de flesta barn och tonåringar tittar på går ju ut på att ”dissa” varandra, att förnedra, klanka på, luras, ljuga, gå bakom ryggen på varandra etc. inte undra på att ”mobbing” ökar, liksom tonårssjälvmord, trycket på psykakuter etc. I Sverige äter vi mer anti-depressiva tabletter än någonsin. Tja, jag är inte förvånad med tanke på vad media tar upp som nyheter och vad olika TV-såpor går ut på.

 Hur mår de här skjutjärnsjournalisterna som skiter i allt och vräker ur sig sin galla över sina intervjuoffer? Kommer någon vettig person vilja ställa upp på deras intervjuer i framtiden? Redan nu avstår många -"den och den har inte velat ställa upp på intervju". Tja, varför??

Fram för Soundtrack of Our lives och alla som ser möjligheterna i livet, styrkan i att vara unik – olik alla andra, få göra det man vill ….. utan att bli mobbad av den oartikulerade, obestämbara, oidentifierade, stora, tysta negativa svenska majoriteten som skapats av media.

Våga visa vem Du är – rakt av utan rädsla! Tack Soundtrack of Our lives! Fantastiskt bra låt!
Efter att fått uppleva Soundtrack of Our lives What's your story känner jag mig lika harmonisk som bilden här bredvid

Tack Tack Tack Tack så mycket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar